Uznemirujuća snimka: Pijani vozač zamalo usmrtio bebu u kolicima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pravodobna reakcija oca, koji je izmaknuo kolica prije naleta automobila koji je vozio pijani vozač, spasila je u subotu prijepodne život tromjesečne bebe u zagrebačkoj Ilici. Beba pritom ispala iz kolica i lakše je ozlijeđena, a pomoć joj je pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se oko 10 sati zabio u semafor u Ilici kod kućnog broja 125, na mjestu na kojem se nalazila beba u kolicima, njezin otac pravodobno je izmaknuo kolica prije naleta vozila. 

Policija je izvršila očevid i protiv vozača je pokrenula prekršajnu istragu, a pokrenut će i postupak u skladu rezultatima istrage, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Mediji navode da je vozač Audija bio u alkoholiziranom stanju i da mu je izmjereno 1,87 promila alkohola u krvi te da je počinio nesreću bježeći pred policijom. (H)

HRT je na svojoj stranici http://vijesti.hrt.hr/ ekskluzivno objavio uznemirujuću snimku jedne od nadozrnih kamera postavljenih u Ilici, na kojoj se vidi dramatičan trenutak nesreće.


Podijeli: Facebook Twiter