Uzmite mikrofon i opsujte im sve po spisku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tvrdavi Casoni Vecchi u petak ce se održati akcija kolektiva PassiveAttack!!!? pod nazivom "Jebo vam pas mater!!!". Od clanova kolektiva, Borisa Vinceka i Ivane-Nataše Turkovic saznajemo da se radi o "katarticno-dionizijskom nastupu ili punkerskom iskazu bunta bez rukavica prema svima i svemu što vam zagorcava život.

Potka je jasna: imate tri minute da nekoj osobi, instituciji, udruzi ili kolektivu bilo koje prirode i vrste krajnje otvoreno zaželite spolno opcenje roditeljice s lajavim cetveronošcem.

Naravno da pri vrijedanju osobe, institucije, udruge ili kolektiva bilo koje prirode i vrste niste limitirani na korištenje ove šarolike fraze, no bilo bi lijepo da ju u vašem izlaganju koristite barem jedanput".

Koncept akcije je sljedeci: u službenom dijelu programa pozvani sudionici popet ce se za govornicu i u roku do tri minute iskaliti svoj bijes. Nakon isteka vremena mikrofon se gasi i za podij se penje netko drugi.

Na kraju službenog dijela mikrofon ostaje na raspolaganju svim ljudima u publici koji žele slijediti primjer službenih buntovnika. Za njih ce takoder vrijediti pravilo od tri minute. Neki od najavljenih govornika su Emil Jurcan, Željko Markovic, Roberta Weissman Nagy, Pino Ivancic

Ostatak veceri uz DJ Borisa. Pocetak akcije najavljen je za 21.30 sati, a ulaz je besplatan.


Podijeli: Facebook Twiter