Uzeli smo bod na Maksimiru, zašto ne bi i na Rujevici

VJERUJE U POZITIVAN REZULTAT - Mato Miloš (D. MEMEDOVIĆ)
VJERUJE U POZITIVAN REZULTAT - Mato Miloš (D. MEMEDOVIĆ)

Mato Miloš je posljednju utakmicu u Rijeci, gradu u koji je stigao kao 14-godišnjak, odradio omladinski staž i počeo igrati za prvu momčad, odigrao prije više od četiri godine. Bilo je to na Kantridi 6. listopada 2012. godine kad je u 77. minuti zamijenio Kristijana Čavala, a na suprotnoj strani terena stajala je Istra 1961. Puljane je u vodstvo doveo Stipe Bačelić Grgić iz penala u 23. minuti, krajem prvog dijela poravnao je Danijel Cesarec, da bi u 89. minuti konačnih 2:1 postavio Niko Datković. Za "zeleno-žute" tada su igrali Goran Roce i Nikola Prelčec, a mrežu im je čuvao Andrej Prskalo koji će sutra biti jedini domaći igrač akter "derbija della Učka".

Uslijedile su potom posudbe koje su Miloša odvele u Cibaliju, Sienu, Speziu i Perugiu, a po istom aranžmanu stigao je krajem ljetnog prijelaznog roka u redove Istre 1961 s kojom stiže na Rujevicu. U domaćim redovima neće ga dočekati previše poznatih lica.

- Od nogometaša s kojima sam igrao u Rijeci nije ostao niti jedan, posljednji koji je otišao bio je Močinić. Igrao sam jedino s Mitrovićem dok sam bio na posudbi u Cibaliji i s Martićem u Speziji - precizirao je Mato Miloš. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter