Uz Nenu Belana i Zaro, Puljani u podne dočekali Novu

(D. Memedović)
(D. Memedović)

Najmlađi Puljani i njihovi roditelji danas su, točno u podne, na Karolini podno Arene dočekali Novu godinu. Odbrojavanje je počelo deset sekundi ranije, a nakon dobrih želja koje su okupljenima zaželjeli predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek i pročelnik Ureda grada Aleksandar Matić. Fešta je nastavljena i nakon podneva puštanjem balona i notama zbora Zaro koji su otpjevali „Feliz Navidad“ i "O Happy day". Bila je to zapravo podnevna uvertira u pravi doček Nove 2017. godine koji je uslijedio kasno navečer na Forumu. 

Kako je pritom naglasila voditeljica Jelena Vitasović, druga je to godina zaredom da Puljani, mahom maleni, ispraćuju Staru i dočekuju Novu godinu u podne. Uz želje da im nova godina donese zdravlja, veselja, sreće i smijeha pozvala je okupljene da se zaslade tortom i kolačima, pjenušcem te sokovima za najmlađe. U programu su nastupili i Erik Balija, Pulske mažoretkinje, a najiščekivaniji je bio nastup Nene Belana i The Fiumensa. 

Klizalište na Karolini 1.siječnja započinje raditi  u 16.00 sati. 

Na obližnjem klizalištu u takozvanom „Ledenom gradu“ aktivnosti se nastavljaju i u siječnju, sve do zatvaranja predviđenog za 15. siječnja kada će klizanje za svih biti besplatno. Tjedan dana ranije, u nedjelju 8. siječnja u programu je hockey turnir Trapan in(s)lide hockey tournament na kojem mogu nastupiti isključivo amaterske ekipe, a igrat će se tri na tri bez golmana i na male golove, dva puta po pet minuta. (S.Z.T.)


Podijeli: Facebook Twiter