Uz malo sreće, čitatelji spremni za proljeće

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Objavom prvog kupona Agroigre u ponedjeljak, 30. ožujka, nismo ni slutili da će kratka nagradna igra, za koju je bilo potrebno sakupiti svega 6 kupona, izazvati tako veliko zanimanje naših čitatelja. Svakodnevno je bilo i onih koji su se raspitivali kako doći do propuštenog ili čak izgubljenog primjerka novina, hoće li biti rezervnih kupona, zatim u kojoj od agrarija će biti moguće podići nagrade, te još mnogo raznih upita. Zaključili smo da su proljetne nagrade baš po vašoj mjeri i da mnogi uređuju okućnice, vrtove i balkone, ili će to tek početi.

Najsretnija čitateljica subotnjeg izvlačenja bila je Kasandra Flegar iz Jakotići 49 pokraj Cerovlja koja će tako u svoje dvorište spremiti glavnu nagradu, motornu kosilicu za travu. Motorna kopačica, druga nagrada, dar je Stanislavu Rojniću iz Vodnjana, Rudarska 1a, a Božici Lupetina iz Bratulići 13 pokraj Barbana šaljemo motorni trimer, treću nagradu.

Njihove je omotnice u našoj Oglasnoj službi u subotu je izvukao Franko Zgrablić, istarski travar iz Sv.Petra u Šumi, a raspoložena čitateljica Nevenka Ivanišević iz Pule pomogla nam je u izvlačenju deset dobitnika četvrtih nagrada, poklon-bona u vrijednosti od 1.000 kuna za izbor robe u agrariji.  (Mirjana PERKOVIĆ MELON)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD NEDJELJE
 

 


Podijeli: Facebook Twiter