Uz brojne novitete, gadgete i igre stižu i YouTuberi


Pod pokroviteljstvom Grada Pule u pulskom Domu hrvatskih branitelja 6. i 7. svibnja održat će se prvi VR sajam pod nazivom "Virtual Gaming Wold". Riječ je o sajmu virtualne tehnologije i igara na kojem će se predstaviti vodeći brendovi iz oblasti tehnologije virtualnih stvarnosti s brojnim novitetima, tehnologijama, raznim gadgetima i igrama.

Inovativni VR sustavi

Uz najnovije video igre, posjetitelji će imati priliku upoznati se s inovativnim VR sustavima koji se koriste u suvremenoj medicini, znanosti i marketingu. U sklopu sajma posjetitelji će moći besplatno igrati na ponuđenim konzolama, uključiti se u gaming turnir, sudjelovati u nagradnoj igri te iz prve ruke isprobati sve novitete i VR simulatore.

Tehnologija virtualne stvarnosti iznimno se brzo širi i postaje sve zastupljenija u raznim segmentima, od zabave i razonode u svakodnevnom životu, do znanstvene i industrijske primjene. Takva je tehnologija sve više prihvaćena i u dinamičnom svijetu video igara stoga ne čudi da se sve češće održavaju prezentacije i sajmovi takve tematike.

Marko Kofs i Bloodmaster

Svoje sudjelovanje na pulskom sajmu potvrdili su i neki od najpopularnijih YouTubera iz regije - Marko Kofs i Bloodmaster koji su se, s više od milijun svojih pratitelja, nametnuli kao vodeće gamerske zvijezde ovih prostora. Njihovo predstavljanje pulskoj publici i druženje s posjetiteljima predviđeno je u sklopu "VIP YouTubers Meeting" koje je na programu u subotu 6. svibnja od 15 do 19 sati te u nedjelju 7. svibnja od 11 do 15 sati. Službeno otvaranje sajma predviđeno je u subotu 6. svibnja u 10 sati.

Sve dodatne informacije o prvom istarskom sajmu virtualnih tehnologija i igara u Puli mogu se pronaći na internetskoj stranici sajma www.vgwpula.com te na društvenim mrežama. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter