Uvjetne kazne za elitnu prostituciju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pritisnuti teretom pritvora, ali i izloženosti javnosti, Nebojša Perunovic poznatiji kao Pancho i njegova "suradnica" Sara Sikiric priznali su da su podvodili domace starlete i pjevacice u usponu imucnim klijentima. Tako je u svega par sati okoncan proces pokrenut prije nešto više od mjesec dana razotkrivanjem hrvatske elitne prostitucije.

Na Opcinskom kaznenom sudu u Zagrebu iza zatvorenih vrata sudnice suca Joška Lokasa oboje su potvrdili da je sve što im je tužiteljstvo stavilo na teret istina. Zato su dobili i relativno blage, uvjetne kazne. Tako Perunovic nece morati u zatvor na dvije godine ukoliko u iducih pet godina ponovno ne pocini kazneno djelo, dok Sari Sikiric prijeti šest mjeseci zatvora ukoliko se u iduce dvije godine ogriješi o zakon.

Tako je sada i službeno potvrdeno da je Pancho od ožujka prošle do lipnja ove godine podvodio najmanje devet djevojaka. Medu njima su bile Marika Kiprijanovski, Simona Gotovac, Maja Morales, izvjesne "Mirela" i "Josipa", Isabella Kim Popovic i Larisa Svjetlicic. I sama Sara Sikiric radila je neko vrijeme za Panchu. Dogovorio im je pružanje seksualnih usluga uz novcanu naknadu od najmanje 500 eura. Do toga su djevojke, ovisno o dogovoru, polovinu ili trecinu zaradenog iznosa trebale predavati njemu, dok su ostatak mogle zadržati za sebe.

Mobitelom, ali i osobno, Pancho je kontaktirao zainteresirane muškarce te ih povezivao s djevojkama. Susreti su bili organizirani u njegovom salonu za masažu u zagrebackom Domu sportova, no djevojke je slao i na seksualna druženja u razne stanove i hotele ili na jahte.

Kako se i na pocetku sumnjalo Pancho je na ovom ilegalnom biznisu od ožujka prošle godine zaradio najmanje sto tisuca kuna. Taj novac, nakon što presuda postane pravomocna, bit ce mu oduzet. Na vlastitom ilegalnom poslu, što ga je prema presudi, pokrenula u ožujku ove godine, Sara Sikiric zaradila je 25.500 kuna. I njoj ce nezakonita zarada biti oduzeta, iako je njezina odvjetnica Jadranka Slokovic najavila mogucnost žalbe na visinu tog iznosa.

Na sudu je Sara priznala da se povezala s Marijom Ilic, Larisom Svjetlicic, izvjesnom "Pamelom", Martinom Ban i Isabellom Kim Popovic, te su zajedno na raznim zabavama i krstarenjima pružale seksualne usluge. Za to je ubirala 500 do 3.000 eura i novac dijelila s ostalim djevojkama.

Što su istražitelji snimili prisluškujuci Pancha i Saru tako za sada ostaje u cvrsto zatvorenim sudskim spisima, a i njihovi klijenti, mahom politicari, lijecnici, poduzetnici i odvjetnici nece morati svjedociti o svojim bracnim nevjerama i seksualnim druženjima. (Ana RAIC-KNEŽEVIC/Novi list)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter