Uvijek odlican Tony Cetinski

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svojim je božicnim koncertom u Buzetu Tony Cetinski još jednom potvrdio da je odlican pjevac i zabavljac. Sinocnji nastup, koji je zapoceo nešto prije pola noci, brojnu je publiku pod šatorom držao u stalnom pokretu i s rukama u zraku. Red dobro tempiranih šala, red starih hitova i red pjesama ostalih poznatih izvodaca, što stranih što domacih, formula je koja je buzetskoj publici najbolje odgovarala.

Pocelo je s hitom "Umirem 100 puta dnevno", a nastavilo se s "Kada bi dao Bog", "Tebe ne bih mijenjao", "Kada žena zavoli", "Covjek od leda" i "Blago onome tko te ima". Tony bi zapoceo, a publika bi nastavila s pjevanjem. Ta dvosmjerna komunikacija posebno je dolazila do izražaja kada bi Tony nekoga iz publike pozvao da otpjeva s njim koji stih.

I prateci bend Živa legenda takoder je bio na visini zadatka. U jednom trenutku kada je Tony stavio rastafarijansku kapu s dreadloks-perikom, bend je svoju svirku odmah prilagodio - poceo je svirati reggae! A kada bi Tony u šali krenuo s narodnjackim melosom, i glazba bi krenula u tom smjeru. Sve je to publici bilo smiješno, stoga i ne cudi što se na kraju dvosatnog pjevanja skandiralo "hocemo još".

- Nastup pred domacom, istarskom publikom i onaj pred zagrebackom neusporedivi su. Publika je ovdje uvijek posebna i s njom se vracam u mlade dane, rekao nam je Tony poslije koncerta. Za zagrijavanje atmosfere bila je zaslužna klapa Motovun.


Podijeli: Facebook Twiter