Uvertira uz koncertni hard core maraton

Shin
Shin

U Klubu Uljanik će se večeras, održati manifestacija "HC Night", gdje će nastupiti čak tri benda - melodic hardcore punk bend Shin čiji članovi dolaze iz Zagreba, Karlovca i Siska, zatim hardcore bend Upset iz Zaboka te dobro znani pulski hardcore sastav Anger.

Bogato iskustvo

Koncert se održava u organizaciji Incognito agency iz Pule, a riječ je o agenciji koju su u travnju 2016. godine pokrenula dva entuzijasta iz Pule, Marijan Quaranta i Michel Percan. Na osnivanje agencije potakla ih je želja za poboljšanjem sveopće stagnacije glazbene scene u Hrvatskoj, a oboje imaju bogato iskustvo u organizaciji manifestacija – tako je Marijan Quaranta sudjelovao u organizaciji festivala Viva la Pola! 2014. godine, kad je nastupio kultni sastav Biohazard te se nakon toga uhvatio u koštac s organizacijom raznih koncertnih događanja poput Kiše metaka i Infernal Tenebre u Puli. Michel Percan je pjevač pulske grupe Renimacija te osnivač pulskog ANTI-FA festivala, a godinama je pomagao u organizaciji Monte Paradiso festivala i Life Celebration festivala iz Pule te je i od 2004. godine poznat kao psytrance DJ pod imenom MicroHell.

- Prvi event smo organizirali u travnju 2016. godine – bio je to "Prvi Maj geri" koji je nadmašio sva očekivanja. Tada se desio i oproštajni koncert riječkih Pasa te su uz njih su nastupili pulski bend Reanimacija, riječki bend Krešo i kisele kiše te kultni srpski bend Six Pack. Tokom ljeta pripomogli smo u organizaciji Life Celebration festivala te se pripremali za nadolazeće mjesece, a nedavno smo objavili i program evenata do kraja godine, te je već gotovo spreman i program do sljedećeg ljeta. Za sad  nas očekuju razne manifestacije na području Pule a nagodinu i po ostatku Hrvatske, kaže Quaranta.

Brojna događanja

U organizaciji Incognito Agency nakon "HC Nighta", slijedi koncert riječkih grupa Jonathan i The Black Room 22. listopada u Klubu Uljanik, a za studeni je u klubu Zeppelin u planu psihodelični event na kojem će nastupiti svjetski priznati makedonski DJ Egorythimia te pulski DJ MicroHell, riječki DJ Nard te pulski DJ Nesho.

Prosinac donosi bogat program - 10. prosinca se održava još jedan psihodelični trance event u klubu Zeppelin na kojem nastupaju dva velikana srpske scene, no i svjetski poznati artisti pod imenom E-Clip i Manmachine koji su ovo ljeto nastupali na Life Celebration festivalu. Uz njih nastupaju  i dvojica pulskih DJ-a, MicroHell i Teddy-Lee.

Nakon toga slijedi "Disco Incognito" u klubu Uljanik, gdje će uz zvukove disco i funky ritmova na pločama voditi glavnu riječ četvorica pulskih velikana - Damian, Innaca, Teddy-Lee i Jan Plaxy.

Za kraj godine najavljena je poslastica za ljubitelje hip-hop kulture – 23. prosinca u Klubu Uljanik nastupit će Bad Copy, Prti Bee Gee i Barabe.

- Nadamo da će ljudi prepoznati novi polet nove snage na sceni te podržati sve evente koji su planu do nove godine, a mi obećavamo da tu nećemo stati već na proljeće donosimo još veća imena u naš mali grad prepun kulture, zaključuje Quaranta. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter