Utrcao na teren zbog Cassana i Lippija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mario Ferri, zvani Falco (Orao), voli Antonija Cassana, a hobi mu je prekidanje utakmica. Posljednji takav "podvig" je izveo na polufinalu u Durbanu izmedu Njemacke i Španjolske, kad je izmakao službenicima sigurnosti i prekinuo tu veliku utakmicu u 4. minuti.

Covjek koji je u jednom trenutku skrenuo na sebe pažnju nogometnog svijeta ovim je ostvario svoj treci prekid utakmice. Prošlog studenog je upao na utakmicu Italije i Nizozemske, u svibnju je prekinuo mec Serie A izmedu Sampdorije i Napolija.

Sad je malo trckarao terenom s neizbježnom crvenom vuvuzelom, bio je zadovoljan. Mario Ferri je pritom bio živopisno odjeven u majicu sa znakom Supermana na kojoj je pisalo Cassano in Nazionale (Cassano u reprezentaciju). Covjek se tek upita što reprezentacije Njemacke i Španjolske imaju s Cassanom. Takoder je imao natiskani natpis "Lippi, bio sam ti rekao" te "Mir u svijetu".

Ferri ima 23 godine i bogatu kartoteku kad je rijec o (ne)poštivanju reda na stadionima. Poslije upada na teren u Genovi na utakmici Sampa i Napolija bio je osuden na deset mjeseci zatvora, s tim da mu do 2018. vrijedi zabrana ulaska na talijanske stadione.

Kazna mu je uvecana jer je povratnik s obzirom na incident s Adriatica u Pescari, kad je 14. studenog prekinuo susret Italije i Nizozemske. Pored Italije, sad nece smjeti na stadione niti u Južnoj Africi, tko zna, možda otputuje u Južnu Ameriku?


Podijeli: Facebook Twiter