Utihnule cakule uz Capuccino

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon deset godina i tocno 505 emitiranja, glazbena emisija "Cappuccino" Radija Pule uzima pauzu. Naime, odsad ce u istom terminu, dakle cetvrtkom od 19 do 22 sata, njen glavni sadržaj biti glazba. "Govorancije" se barem zasad ukidaju, rekao je to na konferenciji za novinare jedan od njenih zacetnika i voditelj Daniele Sponza.

Novinare je prigodno pocastio bombonima 505 s crtom, tortom, vinom i naravno kapucinom. Takoder, naglasio je kako se ne radi o nikakvom nesporazumu vec tek pomalo splasnutom voditeljskom žaru.

- Iako se kaže da sve što je lijepo kratko traje, naših deset godina baš i nije kratko. Dapace, svih smo ovih godina uživali podršku, prvenstveno naših slušatelja, glavnih urednika, a dugi niz godina to nam je pružao i Grad Vodnjan, rekao je Sponza koji je na oproštaj i cašcenje uz glavnu urednicu Radio Pule, Tatjanu Kaštelan pozvao i vodnjanskog gradonacelnika Klaudija Vitasovica.

- Emisija se nastavlja emitirati zasad u malo drugacijoj strukturi, dakle glazbenoj, što ne znaci da nece u buducnosti ponovno imati svoje voditelje, a kad smo kod voditelja poseban pozdrav upucujem njenoj dugogodišnjoj voditeljici Jeleni Vitasovic, rekla je glavna urednica Radio Pule Tatjana Kaštelan. (S. ROJNIC SINKOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter