Usprkos vjetru i oblacima rođendan za pamćenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Usprkos prijetećim oblacima, a s vremena na vrijeme i vjetru koji je sve dizao u zrak i kovitlao, rođendansko slavlje radijske postaje Rovinj  FM, bit će, zasigurno, jedno od ovoljetnih boljih događanja. Jer, svoj drugi rođendan, vlasnici radija i ekipa za pultom i tehnika, odradili su svoje po uvriježenom rasporedu - red muzike, red zabave, red informacije…. i naravno nagradna igra.

Za muziku su se pobrinuli provjereni glazbenici Nola, The Night Express i drugi gosti iznenađenja, među kojima je bio i Tony Cetinski, a tu je bio i susjedni štandić na kojem se moglo pribaviti iće i piće. Za red informacija pobrinula se Suzi Modrušan Krošnjak, koja je sve što slijedi i najavljivala i kojoj su se, nakon predstavljanja ostalih članova radio ekipe svi oni pridružili, a potom i oni najsretniji posjetitelji, čija su imena izvučena iz  bubnja te su im dodijeljene nagrade Radija FM. Bila je to savršena prigoda da se publika, koja se rođendanskom slavlju, doista odazvala u impozantnom broju i još boljem raspoloženju, na licu mjesta upozna s ekipom koju svaki dan slušaju a ne vide im lica (i frizuru).

U svakom slučaju bio je to savršen party na savršenom mjestu, kojem ni prijeteći oblaci ništa nisu mogli. Dapače, ovom otvorenom partyju odazvali su se i mladi i stari, poznati i nepoznati, domaći i inozemni gosti. Krajičkom oka "uhvatili" smo i gradonačelnika Marka Paliagu i predsjednika Gradskog vijeća Rovinja Valeria Drandića kako uživaju u društvu. Možda se party tako i nastavi. Jer, idealno mjesto za provod - a to je prostor bivše rovinjske željezničke stanice - na livadi i nadomak centra grada, ponovno je otkriven. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter