Usprkos cijeni, luksuzne vile pronađu put do gosta

Nova Villa Barbara u Juršićima nudi niz dodatnih sadržaja  -
Nova Villa Barbara u Juršićima nudi niz dodatnih sadržaja  -

Bez obzira na krizu, luksuz je uvijek u modi, posebno u Istri gdje se svake godine grade nove vile s četiri ili pet zvjezdica. Bilo moderne, bilo u ruralnom stilu, ove vile uvijek nađu put do turista, a njihove se cijene u špici sezone kreću i do osam tisuća eura tjedno!

Upravo takvu cijenu postiže moderna Villa Barbara u malom mjestu Juršići kraj Svetvinčenta, megavila od čak 700 kvadrata kojoj je ovo prva sezona i već je gotovo popunjena za ljeto.

Cijena joj se u predsezoni i posezoni kreće oko 3.800 eura tjedno, a u špici raste do vrtoglavih 8.200 eura.
Na imanju od čak 25 tisuća četvornih metara nalazi se tenisko igralište, vježbalište za golf, igralište za nogomet i odbojku na pijesku, badminton, boćalište, ovdje se gosti mogu okušati u gađanju lukom i strijelom, a za djecu je izrađena kućica na drvetu.

Sama vila može primiti 15 osoba, a osim modernog vanjskog grijanog bazena od 70 kvadrata može se pohvaliti brojnim wellness sadržajima poput thalasso i haloterapije, saunom, masažnim kadama, prostorijom za fitness. Ima čak dvije unutarnje i jednu vanjsku kuhinju te enoteku u kojoj su pohranjena kvalitetna istarska maslinova ulja i vina. (B. BAN)

O OSTALIM LUKSUZNIM ZDANJIMA ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter