Uspješnih deset godina Roštiljarke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velikim audio i videoshowom u petak ce se od 21 sat u pulskom klubu Uljanik obilježiti veliki jubilej - deset godina emitiranja radijske emisije Roštiljarka, kao i uspješne organizacije koncertnih dogadanja pod njenom kapom.

Ekipa ovog radijskog informatora nezavisne i underground glazbe, predvodena Zlatkom Gotovcem, poziva u Uljanik sve slušatelje i posjetitelje, kao i štovatelje dobre, kvalitetne i dakako žestoke glazbe jer se, kaže Zlajo, ocekuje slikovni prikaz svih dogadanja unatrag deset godina, pregršt dobre glazbe, nagradne igre i druga iznenadenja.

Glazbeni informator - radijski show "Roštiljarka", zaživio je prvi put u kolovozu 2000. na pulskom Radio Maestralu (95,4 FM) i od tada se neprekidno emitira jednom tjedno u trajanju od 90 minuta.

Zlatko Gotovac Zlajo tvrdi da je od samih pocetaka koncept "Roštiljarke" bio zaokružiti sve recentno i znacajno vezano uz nezavisnu i underground glazbu, pa su tako svoje mjesto u emisiji našli mnogi glazbeni smjerovi (rock, punk, nu metal, gothic, heavy, death, black, punk'n'roll, thrash, power, industrial, hard core, doom, reggae…). (Z. ANGELESKI)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD CETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter