Uspješna sezona Teatra Naranča

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

U drugom dijelu sezone Teatra Naranča očekuju nas dvije premijerne predstave - "Tri praščića" krajem veljače i "Cvilidreta" u travnju. U međuvremenu, odigrat će se reprize nekih ranijih uspješnica "Alisa u zemlji čudesa", "Herkul", "Crvenkapica", "Trnoružica", "Zaljubljeni Pipo", "Snjeguljica i sedam patuljaka" i druge. Nakon ljeta bit će predstavljena obnova jednog od njihovih prvih naslova "Aladdin", te nakon toga "Djevojčica sa šibicama". Također je u pripremi još jedna avantura "Pipa Žužića".

Kako vele iz Naranče, u 2015. godini odigrali su 19 naslova i četiri produkcije Dramskog studija te ukupno odigrali 124 predstave, što je sveukupno pogledalo 24.367 gledatelja.

- Također smo sudjelovali na dječjoj manifestaciji "Dječji gastro dan", u projektu "Bloomsday" predstavom "Mačak i vrag" u humanitarnoj akciji za pomoć atletičarkama iz pulske Gimnazije, bili tehnička podrška u obilježavanju 7. obljetnice djelovanja plesnog studija AB ORIGINAL, sudjelovali u manifestaciji "Prosinac u gradu" te u organizaciji "Dočeka svetog Nikole na Bunarini", vele iz Naranče. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter