Usmrtio pješaka i pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci u Tinjanu nocas je smrtno stradao 52-godišnji pješak Ž. Z. iz Gracišca kada je na njega naletjelo vozilo ciji se vozac nije zaustavio vec je pobjegao ne pruživši pomoc unesrecenome. No, doznajemo da je policija u jutarnjim satima uhitila jednu osobu koja se trenutno nalazi na kriminalistickoj obradi kako bi li se utvrdilo je li ona upravljala vozilom u vrijeme nesrece.

Nakon obaranja je pješak još davao znakove života ali je sat i pol kasnije preminuo u pulskoj bolnici, a policija se dala u potragu za nepoznatim vozilom i nesavjesnim vozacem. O dogadaju je obaviješten istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujic koji je naložio da se nad tijelom 52-godišnjaka u Puli obavi sudsko-medicinska obdukcija. Više informacija ocekujemo po okoncanju policijske obrade nad uhicenikom.

Nesreca se dogodila oko 23 sata na samom ulazu u Tinjan, na neosvijetljenom djelu ceste, a duž cijele ceste do raskrižja s glavnom prometnicom u to vrijeme je bilo parkiranih automobila zbog pucke fešte u Tinjanu.


Podijeli: Facebook Twiter