Ušminkana Renaultova laguna coupe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri godine nakon lansiranja na tržište, laguna coupe vraca se pocetkom sljedece godine unutar potpuno nove game "Collection 2012.".

Vozilo je predstavljeno na salonu automobila u Bolonji, aopremljeno je potpuno novim svjetlosnim potpisom s prednjim dnevnim LED svjetlima koja dolaze u seriji. Novi su i 17-incni alu-aplatci s dijamantnim sjajem dostupni su vec od prve razine opreme, a biserno bijela boja, koja je doprinijela uspjehu ogranicene serije Monaco GP, sada je dostupna od razine GT 4Control i Initiale.

Dvobojna ponuda koja ukljucuje biserno crni krov proširuje se na verziju GT 4Control zajedno sa svim raspoloživim metalik bojama. Ti novi stilski elementi naglašavaju eleganciju i sportski duh ovog luksuznog coupe vozila tvrtke Renault. U unutrašnjosti, profinjenost je naglašena prošivima na armaturnoj ploci koji su sada dio standardne opreme. Presvlake od mješavine TEP-a i tkanine takoder su dostupne za sve verzije u gami.



Smanjena emisija ispušnih plinova zahvaljujuci novom motoru 2.0 Energy dCi 150 sa sustavima Stop & Start i Energy Smart Management (ESM) sada iznosi 118 g/km, što je 13 posto manje od prethodne verzije.

Laguna coupe može biti opremljena sljedecim benzinskim motorima: dvolitraši s dvije razine snage 170 i 205 KS, V6 3.5 240 KS koji dolazi s automatskim mjenjacem. Spomenuti dizelaš dolazi još u razini od 175 i 180 KS a V6 3.0 dCi ima 240 KS.

Šasija 4Control - ovaj domišljati sustav proizveo je odjel Renault Sport Technologies i dio je osnovne opreme za vozilo laguna coupe GT 4Control tvrtke Renault. Ova znacajna inovacija na tržištu automobila namijenjena je kupcima koji žele iskusiti sve prednosti 4 pogonska kotaca.

Osim što posjeduje okretnost jednog gradskog vozila, šasija 4Control nudi dodatnu stabilnost i ležanje na cesti karakteristicno za sportska vozila te neusporedivu sigurnost. Pocetna cijena lagune coupe u Francuskoj iznosi 31.500 eura, a na tržište stiže u veljaci.


Podijeli: Facebook Twiter