Uskrsna putovanja za svaciji džep

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proljece je tu, Uskrs se bliži, a s njime i produženi vikend. Uz posebne i prigodne ponude nekih putnickih agencija i hotela, šteta je ne otputovati negdje, pa makar i obici neki od naših Nacionalnih parkova.

Za sve one koji ne žele nadolazeci produženi vikend provesti bojajuci jaja i prežderavajuci se obilnim blagdanskim obrocima, izdvojili smo nekoliko privlacnih ideja.

Izlet u nacionalnom parku

Krenimo od posjeta Nacionalnim parkovima gdje možete uživati u pješacenju, planinarenje, vožnji brodovima, fotografiranju, vožnji biciklom...



Odlucite li se za najpopularniji i najposjeceniji Nacionalni park Plitvice, imate više izbora: jednodnevni izlet u vlastitom aranžmanu ili preko neke putnicke agencije te višednevni izlet za koji cete morati izdvojiti od 300 do 1500 kuna.

Ako se odlucite za boravak usred 16 slikovitih prirodnih jezera, u ponudi imate tri hotela: hotel Jezero, hotel Plitvice i hotel Bellevue. Onima koji traže drugaciji smještaj i imaju druge afinitete za provodenje slobodnoga vremena na raspolaganju su kamp Korana i kamp Borje ili privatan smještaj.

A tu je još i Risnjak koji takoder ima svoju Uskršnju ponudu - dvodnevni aranžman, a cijena po osobi je 640 kuna.

Posebnu ponudi za Uskrs nudi i NP Brijuni od 2. do 5. travnja, a cijena paket aranžmana po osobi je 990 kuna. Aranžman ukljucuje tri nocenja, tradicionalni uskršnji dorucak na otvorenom, zabavnu biciklijadu s traženjem uskršnjih jaja...

Ostali Nacionalni parkovi (Kornati, Mljet, Sjeverni Velebit, Krka, Paklenica) svojim posjetiteljima cak i u sklopu jednodnevnog izleta u vlastitim aranžmanima garantiraju ugodan boravak za bijeg iz svakodnevice. Izaberite vama najbliži i put pod noge! Više informacija možete pronaci na službenim stranicama Nacionalnih parkova.



Uskrs na moru

Možda vam se privlacnijom cini ideja da uživate makar dva dana negdje na moru? Za vas je onda kao stvoren Uskrs na Kvarneru (Opatija, Selce, Lovran, Crikvenica, Novi Vinodolski). Neki od hotela u navedenim mjestima nude posebne uskršnje aranžmane. Za dva do tri nocenja cijene se krecu od 500 do 1400 kuna.

Ne zaboravimo na otoke (Krk, Hvar, Rab, Pag, Mljet, Lošinj). I neki hoteli na tim otocima za nadolazeci su vikend pripremili povoljnije aranžmane. Za dva do tri nocenja cijene se krecu od 600 do 1800 kuna po osobi, a gosti mogu uživati i u wellnes i spa centrima.


Podijeli: Facebook Twiter