Uskrsna čestitka predsjednice i premijera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Vlade Zoran Milanović uputio je u povodu Uskrsa čestitku vjernicima koji ga slave prema gregorijanskom kalendaru, pozivajući na prihvaćanje opće poruke toga blagdana koji se slavi s nadom u novi početak i na složno traženje rješenja za izazove.

"Kršćanskim je vjernicima svetkovina Uskrsa oduvijek vrijeme snažnijeg suočavanja s vlastitim odlukama, s čestitim propitivanjem svojih postupaka i njihovog sklada s proglašenim moralnim vrijednostima. Uskrs slavimo s nadom u novi početak i s vjerom u bolje sutra. To je vrijeme ulaganja u zajedništvo i solidarnost, vrijeme istinskog poštivanja i uvažavanja, pobjede svjetla nad tamom, iskrenosti nad licemjerjem, potpore nad podmetanjem. Prihvatimo stoga otvoreno i bez sustezanja ovu opću poruku i nastavimo složno s traženjem rješenja za izazove s kojima se susrećemo.

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim da vam blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom i radošću te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih. Sretan Uskrs!", stoji u čestitki predsjednika Vlade.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u petak uskrsnu čestitku kršćanskim vjernicima u Republici Hrvatskoj ističući kako želi da nam i ovaj Uskrs, blagdan nade, mira i vjere, bude nadahnuće za svakodnevni život, u kojem se posvećujemo dobru svojih bližnjih i cijele naše Domovine

"Svim vjernicima srdačno čestitam Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Želim da nam i ovaj Uskrs, blagdan nade, mira i vjere, bude nadahnuće za svakodnevni život, u kojem se posvećujemo dobru svojih bližnjih i cijele naše Domovine!“, stoji u čestitki predsjednice Grabar-Kitarović. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter