Uskoro Vitasovicev "The best off"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Alen Vitasovic je u subotu u zagrebackom klubu Capitano Bar održao promociju novog singla "Ti i ja" te ujedno najavio novi album "The best off" koji bi ubrzo trebao izaci u izdanju Croatia Recordsa. Nakon gotovo sedam godina diskografske pauze, nastup u Zagrebu bio je i prilika da Alen brojnu okupljenu publiku podsjeti na svoju 15 godina dugu karijeru tijekom koje su, pogotovo u njenom pocetku sredinom devedesetih, nastali brojni hitovi.

Na "The best off" kompilaciji naci ce se cak 40 pjesama, izmedu ostalog "Ja ne gren", "Jenu noc", "Ne moren bež nje", "Gušti su gušti". U vrijeme kada taj album bude objavljen, Alen planira i povratnicku turneju Hrvatskom.

Trenutno radi i na novom studijskom albumu koji bi trebao biti gotov do kraja godine, a na njemu ce biti deset pjesama, ukljucujuci i "Ti i ja". Vitasovic je za "Ti i ja" napravio aranžman, a Livio Morosin potpisuje glazbu i tekst. S tom su skladbom sudjelovali i na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, a tada je Vitasovic za naš list izjavio da je do ponovne suradnje došlo spontano.


Podijeli: Facebook Twiter