Uskoro "Snjeguljica" Teatra Naranča


"Nekada davno, u dalekom kraljevstvu živjeli su Kralj i Kraljica koji su silno željeli dijete. I napokon, usred zime, dok su s neba pahuljice lepršale kao paperje, rodila se slatka djevojčica. Kada su pahulje snijega dotakle obraz djeteta, roditelji su odlučili nazvat je Snjeguljica."

Tako u Teatru Naranča počinje uprizorenje jedne od najljepših priča za djecu uz koju su odrasle mnoge generacije. Uvijek prisutna borba između dobra i zla u kojoj prijateljstvo i ljubav pobjeđuju sve neprilike i životne prepreke, ispričana na duhovit način uz pjesmu i ples najbolja su pozivnica za uploviti u čaroban svijet kazališta i uživati u ovom svevremenskom klasiku.

Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolić, glazbu Duo Loose, scenografiju Lena Modrušan, a kostime Marina Štembergar. Glume Selma Mehić, Franjo Tončinić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Mia Mandić/Matilda Nikić, Irin Šime Rabar, Martina Božić, Dominik Dolenc, Veronika Karlović/Lucija Pajica, Lucas Legović, Luka Rudan i Ivan Roce.

Premijera je u subotu 28. u 20 sati, potom su izvedbe u nedjelju, 29. u 18 sati, 12. prosinca u 18, 13. prosinca u 11, i 20. prosinca u 18 sati. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter