Uskoro finale Miss Hrvatske

Europski parlament (arhiva)
Europski parlament (arhiva)

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke su završile s pripremama u hotelu Slavonija u Vinkovcima, a izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer. One su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Djevojke će od 23. rujna boraviti u hotelu Ilirija (Biograd na Moru) gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, a očekuje se i pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26. rujna. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hogl cipele, Royal Cotton i Borovo. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva realizirao humanitarni projekt "Njegujmo život" za udrugu Debra. Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom "Beauty with a Purpose" s udrugom Debra. (GI)



Podijeli: Facebook Twiter