Uskoro 21. izdanje Croatia Bike Weeka

S prošlogodišnjeg defilea (N. LAZAREVIĆ)
S prošlogodišnjeg defilea (N. LAZAREVIĆ)

Iako mnogima poznata po filmskom festivalu i raznim koncertnim manifestacijama u Areni, svake godine krajem kolovoza Pula postaje grad motora. Motoristi iz raznih dijelova Europe dolaze na ovaj popularni vikend koji traje već više od dvadeset godina, točnije ove će godine obilježiti 21. godišnjicu.

Pulski moto susret jedan je od najvećih susreta bikera u Europi te tradicionalno svake godine nudi bogat program i dobru zabavu. Moto susret Croatia Bike Week međunarodnog je karaktera te okuplja posjetitelje iz cijele Europe i šire. Kako je namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje 50 kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može na lokaciji Monumenti sve vrijeme trajanja manifestacije od 24. do 30. kolovoza.

Već od ponedjeljka 24. kolovoza započet će različiti programi u Puli i okolici. Mnoge će trgovine motociklistima nuditi svoje proizvode po povoljnijim cijenama, a tvrtke koje obavljaju različite turističke djelatnosti svoje će usluge motociklistima naplaćivati po nižim cijenama, dok će večernji programi biti organizirani na lokacijama u samoj Puli. Ove godine očekuje se i velik broj prodajnih štandova iz Hrvatske i mnogih drugih europskih zemalja,  s bogatom i povoljnom ponudom moto opreme i drugih moto potrepština. Zasigurno je najupečatljiviji dio manifestaciji defile motora koji će građanima omogućiti da vide impozantan broj od 2.000 do 3.000 metalnih ljubimaca na dva kotača.

Ove godine moto susret u Puli dovodi i legendarni sarajevski band "Zabranjeno pušenje" te odlične cover bandove za sve posjetitelje iz okolnih zemalja. Program počinje u ponedjeljak, 24. kolovoza, a prva koncertna večer održat će se u caffe baru Mimoza nastupom pulskog rock cover trija CherryBombz, kojeg čine basistica i pjevačica Tea Tidić, gitarist Saša Mihael Ristić i bubnjar Ranko Matošević. U utorak u Beach Baru Batana u Pješčanoj uvali nastupa Tatiana Giorgi, a više o programu može se naći i na web stranicama croatiabikeweek.com. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter