Urušio se šaht na Valdebečkom putu

Posred ceste u Valdebeku otvoreni šaht već mjesec dana (S. Z. T.)
Posred ceste u Valdebeku otvoreni šaht već mjesec dana (S. Z. T.)

Na Valdebečkom putu, uz samu prometnicu, već je duže vrijeme urušen šaht, koji je velika opasnost za promet. Nedavno je čak jedan autobus upao u rupu, javila nam je čitateljica iz Valdebeka.

O čemu se radi upitali smo gradske službe i Herculaneu smatrajući da bi urušeni šaht mogao biti dio sustava kanalizacije, međutim, nakon što je Herculanea odmah poslala svoju dežurnu službu otkriveno je da je urušeni šaht u Valdebeku ustvari dio telekomunikacijskih instalacija. Stoga smo se za odgovor obratili T-Hrvatski Telekomu, a prema odgovoru, vozači će kroz Valdebek još neko vrijeme trebati prometovati s oprezom.

- Sanacija oštećenog poklopca zdenca povjerena je vanjskom partneru, međutim, zbog trenutnog nedostatka materijala, okvira i poklopca, nije bilo moguće odmah izvršiti popravak. Trenutno je u tijeku isporuka materijala te će se odmah po dostavi izvršiti potpuna sanacija i postaviti novi poklopac zdenca. U međuvremenu, na navedenoj lokaciji bit će postavljena zaštitna traka koja će upozoravati na oštećenje poklopca, stoji u odgovoru Odjela za odnose s javnošću T-HT-a. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter