Uručene završne svjedodžbe Diopter otvorenog učilišta


Diopter otvoreno učilište iz Pule već je tradicionalno, na terasi Doma hrvatskih branitelja upriličilo svečanu dodjelu svjedodžbi netom završene školske godine. Redom je 65 novokvalificiranih polaznika preuzimalo svoje svjedodžbe uspješnosti i nove kvalifikacije, opustivši se nakon toga na prigodnom domjenku.

Mnogobrojni "friški" komercijalisti, ekonomisti, pekari, zidari, prodavači, vozači motornih vozila i tehničari cestovnog prometa, s osmijehom na licu zaprimali su potvrdu tek usvojenih zanimanja.

Ravnateljica Maja Milevoj nije propustila pohvaliti kompletnu ovogodišnju generaciju polaznika naglasivši njihov trud i motivaciju.

- Tijekom vašeg obrazovanja posvetili smo se prenošenju, poučavanju te stjecanju kompetencija prema potrebnim zanimanjima i vještinama koje će vam trebati u vašem daljnjem  napredovanju. Ove godine smo zbog velike zainteresiranosti organizirali grupu komercijalista u Labinu što je dokaz da se unatoč teškim vremenima ipak naš trud isplati, ne samo na području Pule, već i u drugim dijelovima Istre, rekla je Milevoj.

Iskoristila je priliku i najavila nove upise s čijim su predbilježbama već započeli, te najavila da će ujesen biti novosti u ponudi Učilišta.(N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter