Uručena superpremija naše 100. nagradne igre

Sretni dobitnik 100. nagradne igre Glasa Istre Orlando Kajin preuzimanja automobila
Sretni dobitnik 100. nagradne igre Glasa Istre Orlando Kajin preuzimanja automobila

Orlando Kajin iz Buzeta od jučer je i službeno vlasnik   najnovijeg modela automobila Kia Cee'd - atraktivne glavne nagrade nedavno završenog okruglog, stotog ciklusa nagrađivanja Glasa Istre.

Vrijedna superpremija, a tako i priliči jubilarnoj nagradnoj igri, svečano je uručena sretnom dobitniku u pulskom salonu Kia Kmag d.o.o. PJ Pula.

- Jako ste me obradovali, kazao je Kajin kojega su iz Buzeta  dopratili kćerka Alida, šogor Mario i nećak Alen. - Još uvijek mi je teško povjerovati da sve ovo ne sanjam. Više ne vozim, ali sam neizmjerno sretan što ću svoju nagradu ustupiti kćerkama Alidi i Karmen koje skrbe o meni.

- Ovo se kad-tad moralo dogoditi, našalila se Alida te dodala: "Najmanje četrdesetak godina otac svakoga dana kupuje svoj omiljeni dnevnik, a zatim, onako usput, reže kupone. To je isključivo njegova briga. Gotovo da nije važno hoće li nešto osvojiti ili neće. Ovakvom dobitku nismo se nadali!"

Kajin je u mirovini skoro 20 godina, a bio je dugogodišnji matičar. Poznaju ga mnogobrojni Buzećani te ne čudi što čestitke na osvojenoj nagradi i dalje stižu sa svih strana.

- Fešta u našoj kući uslijedila je odmah po izvlačenju te subotnje večeri 8. rujna kada ste nas obavijestili da je popularna Jelena Rozga izvukla očevu omotnicu, kojoj ovim putem zahvaljujemo, kao i svima koji su osigurali ovako vrijednu nagradu, kazao je.

Kajin je zaista imao veliku sreću kada je Rozga u hrpetini omotnica na pazinskoj priredbi u sklopu Prvenstva Europe u boćanju izvukla njegovih 30 kupona. Naravno da su svi prisutni priželjkivali da automobil ostane kod domaćina, ali to se nije dogodilo.

Tako će ispred kuće obitelji Kajin u buzetskom naselju Štrped biti parkirana zaista atraktivna Kia Cee'd koja se na hrvatskom tržištu pojavila u lipnju ove godine. Šogor Mario i nećak Alen nisu  krili svoje oduševljenje izgledom automobila, a predložili su da naljepnice Glasa Istre Kajini ne skidaju neko vrijeme jer su "baš legle kako treba".

Ovo je druga generacija Cee'd vozila vrhunskog dizajna i tehnologije, a uz koji ide i sedmogodišnje jamstvo, napomenuli su, čestitajući dobitniku, Dorjan Višković i Ivan Sokolić, predstavnici pulskog salona Kia Kmag d.o.o. Sarita Xsillovich iz pulske podružnice Jadranskog osiguranja pridružila se lijepim željama i predala Kajinu policu autoodgovornosti.

Nakon službenog dijela ugodno druženje svih prisutnih završilo je zdravicom, a predstavnici Glasa Istre pozvali su sve prisutne da nastave izrezivati kupone i sljedećih sto ciklusa nagrađivanja. Tako poručujemo i svima vama koji do sada niste imali sreće jer će naša nova nagradna igra krenuti uskoro. (Mirjana PERKOVIĆ MELON/Snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter