Urucena superpremija Glasa Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kada vam se dogodi da vaša omotnica s kuponima nagradne igre bude izvucena izmedu desetak tisuca pristiglih - pouzdan je to znak da imate zaista veliku srecu! Upravo je to bio slucaj s našom dugogodišnjom citateljicom Marijom Pacic iz Vodnjana, koja je na izvlacenju u Fažani 13. studenog osvojila ni manje ni više nego superpremiju - automobil Škoda Fabia Family.

Kupone je marljivo sakupljao njen sin Veljko te ih poslao na majcino ime. On je danas u salonu AutoZubak u Puli i preuzeo automobil, jer je gospoda Marija bolesna pa nije mogla osobno doci.

Vatreno crvena Škoda, dar Glasa Istre i AutoZubaka, koji se prvi puta ukljucio u našu nagradnu igru, pravi je obiteljski automobil i nagrada obitelji Pacic za 41 godinu dug staž izrezivanja kupona. Na njihovu su adresu dosad pristizale uglavnom manje nagrade.

- Glas Istre citamo svakodnevno i redovno sudjelujemo u nagradnim igrama. S velikom nevjericom popratio sam vijest o glavnom zgoditku. Bio sam uvjeren da se netko od mojih znanaca, koji su toga dana bili na izvlacenju u obližnjoj Fažani, šali sa mnom, buduci da nemamo automobil, povjerio nam je Veljko, zaposlen u Uljaniku i nastavio:

- Majka je vec dugi niz godina u mirovini i teško je bolesna. Glas Istre joj je svakoga dana zaista "prozor u svijet". Oboje se radujemo nagradi i priželjkujemo i malo zdravlja, a posebno zahvaljujemo desetogodišnjem djecaku Antoniju Jurmanu iz Fažane koji je izvukao naše kupone.

Srdacne cestitke Mariji i Veljku, osim predstavnika Glasa Istre, uputila je i Adrijana Mladenic, regionalna direktorica AutoZubaka Pula, glavnog i jedinog trgovca automobilima Škoda i Seat u Istarskoj županiji. U ime Jadranskog osiguranja, Podružnice Pula, cestitao je nadzornik Elvis Maric koji je urucio policu obveznog osiguranja. (M. Perkovic Melon)

 


Podijeli: Facebook Twiter