Urucena nagrada Glasa Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U svoj novi automobil Volkswagen polo sjeo je Marijan Družeta, najsretniji citatelj u netom završenoj velikoj nagradnoj igri Glasa Istre. Kljuceve prekrasnog bijelog Volkswagen pola 1.2 trendline urucio mu je Davor Dvornik, vlasnik tvrtke P. D. Auto Marketing, koja mu je uz Glas Istre omogucila ovaj veliki dobitak. U svojim salonima koji se nalaze u Bujama i Porecu, P. D. Auto Marketing omogucuje kupnju svih brandova iz VW grupacije, Forda i Opela, a ujedno raspolaže s najvecim lagerom rabljenih vozila u Istri.

Uz automobil koji mu je stigao baš kao narucen, Družeti je pripala i polica osiguranja vozila, što mu daruje Jadransko osiguranje - Podružnica Pula, koje je dugogodišnji partner Glasu Istre u nagradnim igrama. Ovaj je dar Družeti urucila Sonja Cindric iz umaške poslovnice Jadranskog osiguranja.



O tome koliko je dobitak sretnom dobitniku zaista dobrodošao najviše govori cinjenica da je bez svog osobnog vozila više od godinu dana.

- Stigao mi je kao dar za dugogodišnje citanje Glasa Istre, a to je negdje od 1984. godine. Svakodnevno je ovaj dnevni list na našem stolu, a kupone koje takoder redovno u svakoj nagradnoj igri prikupljam šaljem na svoje ili ime supruge Dragice. Dosad sam takoder osvajao, doduše sitnije nagrade, no ovaj put mi se stvarno osmjehnula velika sreca. Trenutak je više nego pogoden, buduci da auto trenutno nemam, a potreban mi je. Polo mi je auto baš po mjeri, ni veliki ni mali, za nas penzice - idealan! Naravno, kupone izrezujem i u novoj, velikoj nagradnoj igri koja je vec u tijeku, rekao je jucer netom pred odlazak sa svojim novim automobilom njegov novopeceni vlasnik Marijan Družeta.

Stoga, poštovani citatelji, ukoliko i vi želite okusiti cari dobitaka vrijednih nagrada koje vam Glas Istre donosi - i dalje citajte, izrezujte kupone i priželjkujte srecu koja vam se može osmjehnuti vec 2. travnja, kada ce se na pulskoj tržnici održati izvlacenje nagradnih omotnica iz aktualne nagradne igre.

 


Podijeli: Facebook Twiter