Uređuje se kafić na Bunarini, ali - ostaje zatvoren

Radovi na Bunarini spadaju tek u domenu 'tekućeg održavanja' (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)
Radovi na Bunarini spadaju tek u domenu 'tekućeg održavanja' (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

Ovih dana objavljeno je pismo čitateljice koja je zaželjela da se za sve Puljane i one koji su godinama dolazili na Bunarinu "u trenirkama, kupaćim kostimima ili pak u odijelima, nakon kupanja, partije tenisa ili šetnje Verudelom", ponovno otvori tamošnji caffe bar.

Podsjetimo, taj je kafić zatvoren unatrag dvije godine zbog blokade koncesionara, tvrtke Bunarina. Potom je cijela lučica dana na upravljanje Lučkoj upravi, no još je lani ravnatelj Donald De Gravisi rekao da ugostiteljski objekt ne ulazi u obuhvat područja koje su dobili na upravljanje te da će kafić do daljnjeg zjapiti prazan.

Ovih su dana, međutim, počeli radovi na tom objektu. Uređuje se, čisti i farba pa su se mnogi šetači ponadali da će se na proljeće ipak otvoriti. Isto smo pitanje stoga i mi uputili Lučkoj upravo. No, od glasnogovornika Zorana Peruška ipak nismo dobili lijepe vijesti.

- Radi se samo o tekućem održavanju, malo farbanja da ne propada i da nije sve ružno i zahrđalo. Ali, na žalost, objekt se neće otvoriti niti ćemo ga davati u koncesiju. To i ne bi imalo smisla jer mi smo koncesionari još godinu dana, dobili smo koncesiju do kraja srpnja 2014., tako da sada davati kafić u koncesiju nekome ne bi bilo u redu. Ako ostanemo koncesionari tada možemo o tome razmišljati, rekao nam je Peruško. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter