Uredite prilaz plaži na Saccorgiani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potaknut objavom nedavnog teksta o beach barovima, obratio nam se citatelj (podaci poznati redakciji) koji je zamolio da se uzme u obzir uredenje prilaza plaži na Saccorgiani kada se ondje vec ureduje lokacija za beach bar.

Kaže da redovito s djecom posjecuje tu plažicu i jako je nezadovoljan što se ulaz, samo desetak metara od lokacije beach bara, ne ureduje desetljecima. Radi se o nezavršenom stepeništu koje strši u prostoru tik do plaže, napominje naš citatelj, o zemljanoj strmini po kojoj kupaci moraju kliziti sa stvarima, djecjim kolicima i nerijetko padati.

Istaknuo je da ondje nema ni ograde ni dovoljno mjesta za rucnike, a nema ni prilaza za starije ili invalide.

"Nadam se da ce Grad Pula, osim ubiranja novca od privatnika, koji ce pak novac ubirati od nas obicnih ljudi, imati sluha za nas kupace koji godinama koristimo tu pulsku omiljenu plažu, ali sa sve manje udobnosti, sve manje mjesta za ostavljanje stvari i ulazak u vodu," napisao je naš citatelj.

Napomenuo je da ce biti pretužno ako se bude gledao iskljucivo jednokratni priljev novca od beach bara, a istovremeno se ne sredi, uljepša i ne ucini ugodnijom plaža za kupanje i suncanje koja se nalazi tik do novog objekta.


Podijeli: Facebook Twiter