Uredite predsoblje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi dojam na gosta koji ulazi u vaš dom ostavit ce sam ulaz i predsoblje. Pri uredenju, vecina ljudi ovom djelu stana poklanja najmanje pažnje. Uz malo mašte i par detalja dobit cete funkcionalni i ugodni ulaz u vaša cetiri zida. Osvježite predsoblje svijetlim i osvježujucim nijansama.

Iluziju prostora možete docarati i tapetama s motivom okomitih pruga. Takoder, ako na pod stavite prugasti sag, dobit cete dojam dužeg prostora. Veliko ogledalo smješteno nasuprot ulaznim vratima vaše ce predsoblje uciniti vecim i svjetlijim. I bijelo na podu kao temeljna boja daje prostornu iluziju.



S obzirom na to da se u predsoblje ulazi u prljavoj obuci, za oblaganje podova birajte otporne materijale koji se lako održavaju, PVC obloge, linoleum i keramicke plocice. Zgodno bi bilo u predsoblju imati vješalicu za kapute i mali garderobni ormar, a neizostavna je stolica za obuvanje cipela.

Ukoliko imate malo ili usko predsoblje, vješalice možete ugraditi u zid, a neka ormaric za cipele bude ladicar. Jednostavna stolna lampa na ormaricu i predsoblje ce uciniti udobnim mjestom.


Podijeli: Facebook Twiter