Uređen pristupni put do Cargo kluba

Uređen pristupni put do Cargo kluba (M. MIJOŠEK)
Uređen pristupni put do Cargo kluba (M. MIJOŠEK)

Na poziv građana Kolodvorske ulice obišli smo okoliš novog Cargo kluba čije je otvaranje u objektu na željezničkoj stanici najavljeno za večeras, a sve da vidimo kako im je vlasnik ipak izašao u susret i uredio novu prilaznu cestu do svog objekta.

Bijeli put je svježe nasut i utaban od parkirališta pored Veslačkog kluba pa između pruge i zgrada željeznice sve do kluba, ali su plastične prepreke još uvijek sprječavale prometovanje.

I dok su stanari tvrdili da je riječ o "usluzi" koju im je napravio vlasnik Cargo kluba da bi se onemogućilo posjetiteljima da prolaze automobilima duž Kolodvorske ulice, stvaraju buku i zauzimaju parkirna mjesta, jer će biti prisiljeni ići ovim putem, vlasnik kluba o tome nije znao ništa.

- Znam da je ta staza postojala i ranije, ali ne znam tko ju je sada nasipao i sredio. Ja nisam, ustvrdio je kratko Enes Ibrahimović.

Kako bilo, stanari ipak računaju da će se taj put koristiti za dolazak i odlazak gostiju u novi klub čime bi se i remećenje njihovog noćnog mira svelo na najmanju moguću mjeru. A hoće li tako i biti doznat će vrlo brzo. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter