Urbanov rock na rakljanskom kamenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Damir Urban & 4 nastupili su na rakljanskom Bolovanu u sklopu manifestacije Rock in Rakalj. Ovo je bio zasigurno najudarniji koncert Festivala na dragom kamenu, a Urban koji je jedinstvena rock ikona okupio je mnoštvo mladih obožavatelja i pravih rockera.

Ovo je prvi u nizu koncerata pod nazivom ''Rock in Rakalj'' koji će svake godine predstavljati domaću i stranu rock scenu na jedinstvenoj rakljanskoj pozornici.

Predgrupe Urbanu bile su Moć rasute pažnje i Fault, a tek oko ponoći nastupio je Damir Urban, frontmen nekadašnje La bellone, pa zatim Laufera. Koncert je otvorio "Atomom", hitom s posljednjeg albuma''Kundera''.

U gotovo dvosatnom koncertu ostvario je odličnu interakciju s publikom te energičnim nastupom pokazao kako ima sposobnost interpretacije pjesama drukčije od bilo kojeg drugog glazbenika. Publika je zajedno s Urbanom otpjevala neke od hitova poput: ''Tremolo'', ''Mjesta za mene'', ''Nebo'', ''Mala truba'' i ''Budi moja voda''.

Sljedeći važan događaj u sklopu Festivala na dragom kamenu je mjuzikl "Jalta, Jalta" u izvedbi članova obitelji Surian u subotu 18. kolovoza s početkom u 20 sati pored crkvice Sv. Agnjije. (A. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter