?urasek drugi na Bastianelliju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Trofeju Bastianelli drugu godinu zaredom jedan biciklist Loborike popeo se na pobjednicko postolje. Prošle je godine na utrci koja se održava u okolici Frosinonea u regiji Lazio prvo mjesto osvojio Varaždinac Radoslav Rogina, ove godine je njegov sugradanin i momcadski suvozac Kristijan ?urasek bio drugi.

?urasek je 142 kilometra dugu utrku okoncao u vremenu pobjednika Talijana Carmela Pantoa.

U skupini od cetvorice vozaca koji su se na kraju borili za pobjedu bio je još jedan hrvatski vozac, Matija Kvasina clan Zheroquadro Radenske, koji je na kraju bio cetvrti s tri sekunde sporijim vremenom od pobjednika. Veoma selektivnu utrku startalo je 120 vozaca, a završilo svega 46.

UCI bodovi koje su osvojili ?urasek i Kvasina, kao i oni koje su donijeli Rogina i Miholjevic s VN Folignana prošlog cetvrtka, odlicno su došli Hrvatskoj jer je s njima osigurala nastup s trojicom vozaca na Svjetskom prvenstvu koje ce se u rujnu održati u Melbourneu.

Rezultati Trofeja Bastianelli: 1. Carmelo Panto (Ita, Gragnano) 3:27.10, 2. Kristijan ?urasek (Hrv, Loborika) i. v., 3. Henry Frusto (Ita, Foresi) +0.01, 4. Matija Kvasina (Hrv, Loborika) 0.03, 27. Radoslav Rogina 3.39, 34. Emanuel Kišerlovski 7.02, 39. Darko Blaževic 7.10, 43. Hrvoje Miholjevic 7.52.


Podijeli: Facebook Twiter