Upucani mladić slučajno "otkriven" u automobilu koji je zaustavljen u prometu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Okolnosti pod kojima je prije nekoliko dana, navodno na širem porečkom području, ranjen mladić iz okolice Poreča, a kako neslužbeno doznajemo, radi se o 24-godišnjem F. K., i dalje su nepoznate, a tajnovitost cijelog slučaja dodatno "podgrijava" policijska šutnja.

Ležao u autu

Naime, PU istarska je u četvrtak na naš upit odgovorila da "nije zaprimila dojavu o pucnjavi tijekom vikenda", ali je potvrdila da je u pulskoj bolnici hospitalizirana jedna muška osoba te da "policija provodi izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti njegovog ozljeđivanja". Također, policija nije demantirala da mladić ima ozljedu koju je zadobio uslijed ranjavanja vatrenim oružjem, kao ni da ga u bolnici čuvaju naoružani policajci. Isto nam je, naime, potvrđeno i u pulskoj bolnici.

Na današnji "prošireni" upit PU istarska je pak odgovorila da "za sada ništa ne ukazuje na to da je mladić ranjen na području Poreča" te da se "sve okolnosti stradavanja, uključujući točno vrijeme i mjesto, još uvijek utvrđuju". "Sukladno zakonskim odredbama o tajnosti izvida i zaštiti osobnih podataka, nismo u mogućnosti iznositi detalje niti komentirati identitet sudionika događaja, stoji u policijskom priopćenju. (M. SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter