Upisi u besplatne programe EduSplash

EduSplash
EduSplash

EduSplash, multimedijska platforma za edukaciju i razvoj koju je prije dvije godine pokrenula pulska udruga Seasplash, objavila je novi ciklus upisa u besplatne edukacijske programe, nakon čega će se idućeg mjeseca početi s predavanjima u pulskom Rojcu. Upisi traju do 22. veljače, a poučavanje novih polaznika počinje 1. ožujka u prostorima Rojca. 

Svi zainteresirani moći će izabrati između četiri programa - edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, edukacija o produkciji zvuka uživo, edukacija o osnovama fotografije i edukacija Ableton Live, a tijekom potonje prijavljeni će se moći iskušati u manipuliranju glazbe pomoću Push kontrolera). 

Projekt EduSplash osmišljen je prvenstveno kao besplatna edukacijska platforma, čiji je cilj da kroz svoje edukacijske programe stvori kvalificirani kadar mladih i kreativnih pojedinaca za rad na području nezavisne kulture i umjetnosti. Na predavanjima će svoja dugogodišnja iskustva nesebično podijeliti domaći i strani predavači, angažirani na području nezavisne kulture. 

Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem online prijavnice koja se nalazi na www.seasplash.net. Predavanja će se odvijati u ožujku i travnju, dva puta tjedno u poslijepodnevnim ili večernjim terminima. 

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa edukacija, polaznicima će biti uručene diplome, a svi zainteresirani moći će nastaviti usavršavati svoja znanja i vještine kroz drugi napredniji ciklus edukacija koji su predviđeni za kraj 2017. godine. (Z. ANGELESKI)

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter