Upecatljiv beat i duhovit stih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski rapper MC Cannone jucer je u fast foodu Gale snimio spot za pjesmu "Tvoj fast" koju izvodi u duetu s drugim pulskim izvodacem, Martinom Devecerskim. Pjesmu "Tvoj fast" karakterizira upecatljiv beat i duhovit stih, a nalazi se na Cannoneovom prošlogodišnjem albumu "Topnicki dnevnik" koji sadrži 21 pjesmu.

- Pjesma govori o zbivanjima na fastu gdje se mi zezamo s curom koja tamo radi, pa ce takva biti i tematika spota. To je ujedno prvi spot za jednu od pjesama s prošlogodišnjeg albuma. Inace volim improvizirati, a moje pjesme variraju od autobiografskih, preko prica i humoristicnih pjesama pa do onih ozbiljnijih, govori MC Cannone, pravim imenom Hrvoje Levak koji se rapom bavi desetak godina i iza sebe ima vec šest solo albuma. Takoder, iduci mjesec ce MC Cannone predstaviti svoj novi album na kojem ce gostovati Todor, Anonimus, Martin i Lenchy.

Spot za pjesmu "Tvoj fast" radio je Igor Burlovic uz tehnicku podršku MedVid produkcije, a uradak ce se zasigurno vrlo brzo naci na Youtubeu i Facebooku. Takoder, MC Cannone ce uskoro nastupiti na nadolazecem hip hop Showcaseu koji ce se 29. sijecnja održati u diskoklubu Marelica.


Podijeli: Facebook Twiter