Uoči susreta s Hrvatskom Mihajlović vraća Matića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović najavio je u ponedjeljak povratak veznjaka Benfice Nemanje Matića u nacionalnu momčad za kvalifikacijsku utakmicu SP 2014. protiv Hrvatske, koja će se 6. rujna igrati u Beogradu, objavila je novinska agencija Tanjug.

"Vraćam se iz Lisabona gdje sam gledao naše reprezentativce. Na večeri su bila osmorica, a pričao sam tom prilikom sa Matićem. Razgovarali smo o svemu, ali to nije ništa čudno, jer mi se nikada nismo svađali. Ipak, dobro je da se to dogodilo, da smo prošli i tu temu. Ostale su još neke stvari da se dogode do nedjelje kada budem objavljivao spisak. Od tih stvari ovisi da li će Nemanja Matić biti na njemu ili ne", rekao je Mihajlović.

I dok bi se Matić trebao vratiti u reprezentaciju, izbornik Mihajlović kazao je da je napadač Fiorentine Adem Ljajić još uvijek daleko od nacionalne selekcije. "Tu nema ništa novo. Nema poziva za Ljajića", rekao je Mihajlović.

Ljajić je odstranjen iz reprezentacije Srbije u svibnju prošle godine kada je na prijateljskoj utakmici sa Španjolskom odbio pjevati himnu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter