"Unterwegs mit Elsa" snima se u Rovinju


Pitoreskni Rovinj sve više privlači filmaše. Nakon što je u lipnju Rovinj glumio Monte Carlo, a australska glumica Naomi Watts princezu Dianu u filmu "Zaustavljena u letu", ovih je dana grad svete Eufemije prirodna kulisa novog ljubavno-avanturističkog filma pod nazivom "Unterwegs mit Elsa".

Film se u njemačko-hrvatskoj produkciji od sredine tjedna snima u hotelu Lone i susjednim lokacijama da bi, kako neslužbeno saznajemo, već za vikend snimanje bilo premješteno u Pulu. Film "Unterwegs mit Elsa", kojeg režira Bettina Woernle, za  sada je obavijen velom tajne, no saznali smo da je riječ o filmu ceste, a u središtu priče je putovanje triju žena iz jedne obitelji.

Lista glumaca je poznata pa se pored Else Novak, Ulrike C. Tscharre i Alicie von Rittberg (glavnih glumica) pojavljuju i neki naši poznati glumci poput Alaina Blaževića, Gorana Grgića i Svena Medveščaka.

Hrvatsku produkciju "Unterwegs mit Else" potpisuje Pakt Media d.o.o. Zagreb, dok je za fotografiju zadužen nagrađivani pulski fotograf Hassan Abdelghani. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter