Unplugged večer s Massimom u Savičenti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oduševljena je publika pljeskom i pjevanjem pratila Massima Savića kroz cijeli njegov unplugged koncert (bez struje) koji je u petak održan udupkom punom kaštelu Grimani u Svetvinčentu. Vrhunski je Massimo publiku vodio kroz stihove njegovog novog albuma "Dodirni me slučajno".

Nisu dakle izostali hitovi "Iz jednog pogleda", "Tišina", "Sretan put", "Krug u žitu", ali ni klasici poput
"Stranac u noći", "Sjaj u tami" i "Zamisli život u ritmu muzike za ples".

Već je u najavi koncerta istaknuto da su publika i savršenstvo zvuka Massimu uvijek na prvom mjestu, a to se i vidjelo i čulo u petak navečer u Savičenti. Massimo je, naime, osluškivao tzv. feedback i publici objasnio da zvuk mora biti savršen. I bio je, baš kao i njegovi hitovi.

Njegov je bend nastupio u proširenom sastavu. Uz već dobro poznati prateći sastav koji čine Dalibor Pipo Matošević (gitara), Marko Matošević (bubanj), Aleksandar Saša Ismailovski (klavir), Boris Popov (udaraljke), Goran Delač (bas) i Marko First (violina i akustična gitara) - na pozornici su svoje glazbeno umijeće publici prezentirale tri gudačice. Za gudalom su se našle Helena Ivezić (prva i druga violina), Nastja Štefanić (viola) i Marija Berta Blašković (čelo).

Koncertom "Unplugged u Svetvičentu" Massimo i njegov bend zatvorili su svoju ovogodišnju open air sezonu koncerata. (Napisao i snimio S. PERŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter