Unilineov odjel za Aziju i Pacifik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Piexue He novi je stručni koordinator u sklopu odjela tržišta Azije i Pacifika pulske turističke tvrtke Uniline koja je ove godine otvorila predstavništvo u Kini, odnosno Šangaju. He će na novoj poziciji većim dijelom biti zadužen upravo za tržište Kine.

Ovom akvizicijom Uniline dodatno pojačava aktivnosti na ovom najbrže rastućem tržištu da bi osigurao značajan rast broja dolazaka turista iz najmnogoljudnije zemlje svijeta, ali i ostalih tržišta Dalekog istoka.

Aktualni poslovni planovi Unilinea velik značaj pridaju razvoju poslovanja s Kinom i ostalim dalekoistočnim tržištima, a na tom je tragu akvizicija Piexuea Hea jedan od koraka k ostvarenju i provedbi zadanih ciljeva u nadolazećem periodu, poručuju iz ove tvrtke.

Piexue He rođen je u Kini, a fakultetsko je obrazovanje stekao u Hrvatskoj, točnije na American Collegeu u Dubrovniku. Do prelaska u Uniline radio je u turizmu, i to u tvrtkama poput Zlatnog otoka d.o.o., hotelu Istra u Rovinju te hotelu Villa Vilina u Dubrovniku. Radio je i kao koordinator za kinesko tržište u tvrtkama Contec i DIV d.o.o. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter