Unatoc kiši - Metallica!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najvažnija informacija za sve koji idu na sutrašnji veliki open air koncert legendarne Metallice na zagrebackom Hipodromu jest da ce se koncert održati bez obzira na vremenske uvjete, što znaci i u slucaju vrlo izvjesne kiše.

Organizator Lupa Promotion preporuca stoga posjetiteljima da ponesu kabanice jer se kišobrani nece smjeti unositi unutar ogradenog prostora u kojem ce se održati koncert. Nece biti dopušteno unošenje ni deka, stolica, boca ni oštrih predmeta.

Vrata Hipodroma otvaraju se vec u 17 sati. Ulaz za sve koji idu na koncert bit ce sa strane Hipodroma okrenutoj prema Bundeku kamo je okrenuta i pozornica. Svatko ce na ulazu morati proci tri provjere - vizualni pregled ulaznice, osobni pregled zaštitara i ocitavanje valjanosti ulaznice barkod citacem.

Preporucamo da vec u 19 sati budete na Hipodromu kako biste poslušali i predgrupe koje ce zagrijavati publiku prije Metallice, a to su americki bend High On Fire i danski bend Volbeat.

Nastup Metallice pocinje najkasnije u 21 sat. Svi koji imaju ulaznicu za koncert svoja ce vozila bez naknade moci ostaviti na parkingu iza zgrade Ine, dok se autobusi parkiraju na parkiralištu Velesajma. Ipak, najjeftiniji dolazak na koncert je onaj javnim prijevozom, tramvajem, koji je besplatan svima koji predoce ulaznicu za koncert.

Oni koji to još uvijek nisu ucinili, ulaznicu mogu kupiti na blagajni Hipodroma od 9 do 21 sat. Blagajna je smještena u Ulici Josefa Antola, preko puta parkinga Ine. Cijena preostalih ulaznica, ako ih uopce bude, je 300 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter