Unatoč glasinama, ništa od Exita u Puli

Exit u Novom Sadu (arhiva)
Exit u Novom Sadu (arhiva)

Iako su se pojavila neka nagađanja da bi se veliki, glazbeni novosadski festival Exit, poznat i izvan granica Srbije, mogao preseliti u Pulu - od toga neće biti ništa, što nam je potvrdio i Dušan Kovačević, strateški direktor i jedan od osnivača Exita.

- Exit će se održati u Novom Sadu, kao i do sada, na Petrovaradinskoj tvrđavi, a što se tiče projekata koje mi realiziramo u regiji, uključujući i Hrvatsku, za sada još nema točnih planova, ali svakako da je Istra generalno zanimljiva za takve događaje, kaže Kovačević koji napominje da vrlo dobro surađuju s brojnim organizacijama i klubovima iz Hrvatske.

- Planiramo razne događaje pred festival, ali javit ćemo vam kada budemo imali nešto konkretno, odgovara Kovačević na naše pitanje hoće li se kakva suradnja između Exita i Istre možda dogoditi idućeg ljeta. Planiraju promo turneju po čitavoj regiji, što će uključivati i gradove u Hrvatskoj, ali za sada, ponavlja nam Kovačević, ništa konkretno. Ovogodišnji Exit održat će se od 10. do 14. srpnja. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter