Umrla Sandra Mondaini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularna talijanska televizijska komicarka Sandra Mondaini, supruga i umjetnicka partnerica poznatog talijanskog komicara Raimonda Vianella koji je umro prije pet mjeseci, preminula je u utorak u 79. godini u Milanu.

Uzrok smrti se ne navodi, ali se pretpostavlja da je osim boležljivosti i poznih godina na njenu smrt svakako jako utjecala i ogromna tuga za preminulim suprugom. Naprosto nije više htjela, izjavili su njeni usvojeni sinovi Raymond i Gianmarco, živjeti bez Raimonda.

Raimondo Vianello i Sandra Mondaini bili su u braku skoro pedeset godina, što je rijetkost u svijetu show businessa. Teško ih je na sceni bilo zamisliti razdvojene. Nastupali su zajedno u bezbroj uspješnih televizijskih serijala i na RAI-ju i na Berlusconijevom Mediasetu skoro do kraja života.

Antologijski su njihovi skecevi o braku, temi koja se provlacila kroz cijelu njihovu zajednicku karijeru, u kojima su s mnogo cinizma i autoironije govorili o životu udvoje, o raju i paklu braka. Krasio ih je humor bez vulgarnosti kakvog je danas puna televizija.

Zanimljivo je da Sandra Mondaini nikad nije bila u drugom planu pored Raimonda Vianella, vec je na sceni bila njegova ravnopravna partnerica.


Podijeli: Facebook Twiter