Umom utjecemo na zdravlje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Cišcenje emocije je cišcenje bolesti", naslov je knjige buzetskog lijecnika Antona Krajcara, koju je autor u ležernom razgovoru sa sumještanima predstavio u kavani hotela Fontana. Nakladništvo najnovijeg Krajcarovog izdanja tiskanog na 662 stranice mekog uveza, potpisuju Profil i Geaidea.

- Dugogodišnji buzetski lijecnik opce prakse, koji se privatno bavio i psihoterapijom, istraživanjem tijela, života i stanja duha, u svojim knjigama piše o tome da zapravo vlastitim umom utjecemo na svoje zdravlje, da bolest nije neko prokletstvo koje nam se desilo, vec prilika za svakog covjeka da doživi osobni rast, rekla je predstavljajuci knjigu Zdenka Majcan.

Osnovnu temu knjige cine emocije i misli, energije koje kruže izvan tijela ili se u njemu talože te izazivaju pustoš u kojoj nema života. Emocije i misli, energije izuzete iz cjeline za autora su tama nad svijetlim životom, tjelesni bolovi i duševne patnje.

Anton Krajcar vidi najvecu svrhu življenja kada se prirodni atomi koriste za tjelesne funkcije. Kada se crnine pretvaraju u svjetlosti. Kada se mrtvo oživljava, živo živi i u duhu sve to ljubi. Krajcar nam cjelovito otkriva što je smisao zdravoga i radosnoga života, zapisao je u pogovoru prof. dr. Nevio Šetic.

Nova Krajcarova knjiga, za koju je Majcan rekla je da prva na top-listi najprodavanijih naslova u Castropoli, nastavlja se na njegova prethodna izdanja "Oživotvorenje starog Egipta kroz energiju", "Put i krivi putovi uma", "Život je svjetlost duginih boja" i "Povezane energije". Pet knjiga u pet godina, a na pomolu je, najavio je Krajcar, i šesta.

Krajcar, rodom iz Semica, specijalizirao je opcu medicinu. Uz to se strucno usavršavao u podrucju analiticki orijentirane psihoterapije, kardiologije, neurologije i urgentne medicine. Radio je kao lijecnik u buzetskom Domu zdravlja, obnašao je i dužnost ravnatelja, a potom do mirovine radio u privatnoj ordinaciji opce medicine, gdje se posebno bavio psihoterapijom.


Podijeli: Facebook Twiter