Umjesto na požarište u brak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iva Jošt i Denis ?uric danas su nakon osam godina veze pred 85 uzvanika stupili u brak. To i ne bi bila neka vijest za novine jer, kako kažu, niti su oni Brad Pitt i Angelina Jolie, niti su Simona i Ante. Ipak, postali su novinska vijest zbog iznenadenja koje je zaljubljena mlada priredila svom sretnom odabraniku.

- Veselje je vec pocelo, pripremali smo se za svadbu i odjednom cujem sirene vatrogasnih vozila. Odmah sam pomislio što se to zbiva, i to baš danas kad se ženim, možda je negdje požar u blizini, ali sirene su bile sve bliže, i to me malo uznemirilo. Kad sam pogledao vani i vidio da se to moji kolege s cijelim voznim parkom parkiraju u dvorištu, skoro sam se onesvijestio, prica nam uzbudeno Denis.

Naime, mladenci su dugogodišnji clanovi DVD-a Pula i upravo je Iva sa svojom kumom i predsjednikom društva Petrom Znahorom dogovorila ovo iznenadenje. Na celu kolone našlo se šest vatrogasnih vozila, a predvodilo ih je stari vatrogasni kamion Mercedes Benz, za koji je upravo Ivan zadužen.

Vatrogasni kamion bio je ukrašen onako kako i prilici vozilu u kojem ce se mladenci odvesti u bracnu luku, a umjesto na požarište, ove je subote Ivu i Denisa odveo prvo u mornaricku crkvu, a zatim u restoran gdje se svadba nastavila do jutarnjih sati. Mi im želimo da u zajednickom životu budu uvijek sretni i nasmijani, te da jedno drugom priušte još mnoštvo ovakvih ugodnih iznenadenja.


Podijeli: Facebook Twiter