Umjesto cvijeca humanitarni prilog

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kakav je bio život jednog covjeka ogleda se i u tome koliko je prijatelja stekao, a od Renca Kosinožica došli su se u srijedu oprostiti mnogi sugradani. U maloj sali, u neformalnoj komemoraciji koju su organizirali njegovi prijatelji, od ovog dragog i prijaznog covjeka oprostio se kurtoaznim rijecima i gradonacelnik Edi Štifanic.

Bez velikih rijeci i hinjene patetike, nekoliko je ljudi govorilo o svojim uspomenama na covjeka koji je naprasito nestao iz njihovih života pa je to bila prigoda oprostiti se od njega, pred portretom koji je izvukao na površinu covjeka ispunjenog i zadovoljnog, kakav je i bio.

Obitelj Kosinožic moli sugradane da ne kupuju cvijece, nego tome namijenjen novac prilože za pomoc Almiru Dedicu na racun u Istarskoj kreditnoj banci Umag 2380006-3312001900 s pozivom na broj 3312001900. Umaški motoristicki klub Staari bikeri, ciji je Renco bio clan, poznati su po pokretanju humanitarnih akcija za pojedince kojima treba pomoc pa je to najbolji nacin iskazivanja poštovanja prema Rencu.


Podijeli: Facebook Twiter