Umirovljenici povoljnije u Istarske toplice

(G. Č. Š.)
(G. Č. Š.)

Ugovor o poslovnoj suradnji između Matice umirovljenika Hrvatske i Lječilišta Istarske toplice potpisali su danas predsjednik županijske Matice umirovljenika Bruno Stermotić i ravnatelj lječilišta Vedran Velenik.

To je treći takav ugovor u posljednjih nekoliko mjeseci - nedavno su Istarske toplice potpisale i ugovor sa županijskom Obrtničkom komorom, a potom i sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske.

Ugovorom se omogućuju povoljniji uvjeti korištenja usluga članovima MUH-a tijekom cijele godine. Grupa od pedeset osoba može boraviti u Istarskim toplicama već po cijeni od 188 kuna po osobi i danu što podrazumijeva puni pansion s uključenim pićem uz sve obroke, saznajemo od voditeljice marketinga Enđi Lazarić.

Na puni pansion organizirane grupe dobivat će, naime, od 35 do 50 posto popusta po osobi, ovisno o terminu boravka i veličini grupe. Umirovljenici mogu koristiti i uputnice HZZO-a za terapiju, 10 posto popusta na usluge u Centru ljepote i 50 posto popusta na ulazak u wellness/spa zonu (bazen, saune i fitness).

Usluge koje su uključene u ugovor osim smještaja i light all inclusive (pića uključena uz obroke), su liječnički pregled, kupanje u termomineralnom bazenu (30 minuta dnevno) te korištenje raznih sportskih sadržaja. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter