Umažanke ocekivano poražene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Podravka V. - Umag 40:15

Sportska dvorana Fran Galovic. Gledatelja 120. Suci: Damir Baric (Cakovec) i Igor Rendulic (Kutina).

PODRAVKA VEGETA: Žderic (7+0), Covic 4, Vukojevic 3, Kožnjak 6, Petkovic 3, Lovrak 6, Zebic 1, Gace 5, Poljak 3 (1), Šeric, Jelcic (14+0), Pasicnik, Tatari 3, Penezic 6.

UMAG: Simikic, Žulicek, Hodžaj 4 (3), Raic 1, A. Mikulcic, Gržinic (13+2), Mušanovic 2, Špoljaric 4, Sofkic 1, Pavic (4+0), S. Mikulcic, Imamovic 3 (2).

Sedmerci: Podravka V. 3 (1), Umag 5 (5). Iskljucenja: Umag 2 minute.

U gotovo prijateljskom dvoboju, ali samo po sportskom ponašanju, otvaranje sezone za umaške rukometašice završilo je u skladu s ocekivanjima. Iako konacni rezultat naoko izgleda strašno, to je realnost. No, susret su gošce hrabro otvorile i u dva navrata imale minimalnu prednost (1:2, 2:3 - 6'). U dvije naredne minute domace igracice su nacinile preokret, povele sa 7:5 u 12. minuti te poslije toga nacinile seriju od 7:0. Sve to žestoke prvakinje uspjele su ostvariti unatoc odlicnim obranama Vedrane Gržinic koja je zaustavila sedmerac, dvije kontre, sakupivši osam obrana u prvoj dionici. S pristojnim "minusom" od 13 pogodaka otišlo se na odmor. U nastavku ponovno solidno izdanje igracica trenera Vujica koje su iznenadile igrom u obrani tako da su im suparnice teško na postavljenu zonu dolazile do pogodaka. Uglavnom su to cinile iz brzih protunapada poslije obrana reprezentativne vratarke Ivane Jelcic. Na drugoj strani bi Andrea Penezic, Maja Kožnjak, Anita Gace i ostale "vegetašice" tresle mrežu nemocnih gostujucih vratarki.


Podijeli: Facebook Twiter