Umažanke iznenadile

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometašice "Zameta" su šokirale svoje malobrojne, ali vjerne navijace kojima su umjesto sigurne pobjede s "Umagom" servirale poraz.

Pocetak je bio u skladu s prognozama, "Zamet" je zacas poveo 3:0, Dina Brcic je u 8. minuti zakljucila seriju svoje ekipe od tri gola za 6:1. Iluzija o rijeckoj šetnji do bodova se nastavila, Brcic i Katarina Ježic su dio 13. minute razliku napuhale do 9:2, Umažanke su djelovale obezglavljeno.

Bilo je tako u prvih dvadesetak minuta, do rezultata 13:5, a onda su domace stale, kao da su prezirale bodove koji su im se sami nudili. Do poluvremena je "Umag" smanjio na 15:12, a u nastavku je pocela istarska egzekucija.

Od 31. do 41. minute gledatelji su vidjeli umašku seriju od 5:0, tijekom koje je golmanica gošci Ivona Stilinovic obranila sedmerce Brcic i Slavice Šuster, "Umag" vodi 18:16. Anita Jadrijevic je u napadu zaigrala kao da je Samira Hasagic, do kraja je videna samo besciljna uzaludna rijecka potraga za izgubljenim prilikama. Bodovi su otišli u Istru.

Utakmica 8. kola Prve lige. Dvorana na Zametu. Gledatelja 80. Sutkinje: Fištrovic i Rašic (obje Karlovac).

ZAMET: Rebic-Racic, Brcic 7 (3), Zoric, Ivkic, Tabar, Iskra, Toto 1, Strukar, Bunic 2, Tus 5, Jurac, Ježic 6, Šuster, Muratagic, Marušcec 3, Vucic.

UMAG: Lekšan, Žulicek 3, Jurešic, Jadrijevic 11 (3), Rajic, Bebic 2, Martic, Baksa-Markovec 2, Stilinovic, Šimicic 3, Špoljaric 1, Corkovic, Pavic, Cehic, Boškovic 4.Iskljucenja: Zamet 10, Umag 6 minuta. Sedmerci: Zamet 5 (3), Umag 3 (3).


Podijeli: Facebook Twiter